Hesselbækgård havecenter åbnede som planteskole i 1981.

Planteskolen var dengang ejet af Grethe Pedersen og Finn Svendsen, som drev stedet fra 1981 - 2014.

Allerede fra start var målet klart! At skabe en af landets bedste, mest velholdte og velassorterede butikker.

 

Grethe og Finn`s evne til at formidle god kvalitet og et bredt sortiment, i skønne omgivelser lever i bedste velgående videre den dag i dag.

Siden 1. januar 2014  har Jesper Bogø drevet havecenteret sammen med familie og dedikeret personale. Fokus er til stadighed den bedste kvalitet og et stort sortiment, men også ønsket om at skabe haveglæde hos generationer har stor betydning. 

Hesselbækgård havecenter fremstår i dag som en yderst veldrevet butik, der følger med tiden og i branchen er kendt for at gå nye veje for på den måde at give besøgende en oplevelse.

 

Der er sket mange nye tiltag de senere år!

Sortimentet af planter er større end nogensinde før! Hos os vil man kunne finde et stort udvalg af flerårige planter, der absolut ikke findes i "normale" havecentre.

En ny dejlig Naturplads til leg, afslapning og formidling af lærerige oplevelser for de yngste. Her er masser af plads til fugle , insekter og vilde planter. Flere gange om året er her besøg af dygtige naturvejledere, der på inspirende vis, tager børn og voksne med i naturens verden.

Der er også lavet et eventyr, man kan opleve gennem en app rundt i havecenteret.

Vi har fået etableret et helt nyt vandingssystem, hvor planterne på bedste vis vandes med opsamlet regnvand, så intet vand går til spilde!

Siden 2021 har vi valgt at efteruddanne vores dygtige medarbejdere i januar-februar. Nu går vintermånederne med spændende kurser i alt ligefra biodiversitet, planteanvendelse, beskæringskurser, blomsterbinding, naturformidling til gaffeltruckcertifikat. Alt sammen for at fastholde vores gode personale og for at give vores kunder den ypperste rådgivning til havens projekter.

Sortimentet af meget store planter er også udvidet betragteligt. Da Hesselbækgård råder over et stort areal, betyder det, at planterne har plads og mulighed for at udvikle sig og trives uden at skulle presses ind på smalle stier og borde.

En ny maskine skal hjælpe os med at håndtere, blandt andet, disse store planter, så vores medarbejdere kan holde i mange år endnu!

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld